B/COMPANY

Misioni

Ne krijojmë dhe ekzekutojmë plane të brandeve të ndryshme, shesim, ndihmojmë në ngritjen e pikave të shitjes in – store ose implementojmë fushata promocionale, kompania jonë është gati të ndërtojë brande – kjo është ajo që ne bëjmë! Shpirti kontemporan dhe inovacioni në treg janë investimet tona dhe misioni ynë për të ardhmen.

punësimi

Nëse jeni të interesuar për t’u bërë pjesë e skuadrës B/, mund të dërgoni CV-në tuaj në adresën hr@add.al.

kontakt

ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet telefonit: +355 355 4 451 700
Email: info@add.com.al